Skip to content

[Dutch] Natuurhuisje.be: boek eens een vakantiehuisje in een prachtige omgeving!

Het is december en 2019 was ongetwijfeld ook voor jou een druk jaar. Stiekem droom je weg om er nog eens een paar dagen tussenuit te zijn. Snak je ook naar een welverdiende vakantie in de wintermaanden? Of kijk jij er alweer naar uit om er met de ganse familie tijdens de zomer op uit te trekken? Dan vind je bij Natuurhuisje vast en zeker een leuke accommodatie!

Natuurhuisje werd opgericht door Tim en Luuk van Oerle, twee Nederlanders met een passie voor de natuur. Het enthousiaste duo is opgegroeid in het groen en beiden zijn ook fervente vogelliefhebbers. Voor Natuurhuisje selecteren ze enkel huisjes geschikt voor mensen die net als hen ook op zoek zijn naar rust en ruimte. Ideaal dus als je zin hebt om een heerlijke wandeling of een lange fietstocht te maken.

 

Een vakantiewoning van Natuurhuisje in Nederland

 

Waarom kiezen voor Natuurhuisje?

Bij andere soort vakanties zoals bijvoorbeeld een citytrip kom je opnieuw in een drukke stad terecht waar je je museumbezoek nog moet gaan plannen, terwijl het voor de kinderen ook nog plezant moet blijven. En in pakweg een all-in resort kan het erg druk zijn aan het buffet of aan het zwembad. Zo kom je natuurlijk nooit tot rust tijdens je vakantie! Met een vakantiehuisje dat je via Natuurhuisje boekt is dat anders.

 

Een vakantiehuisje van Natuurhuisje in Italië

 

Enorm keuzeaanbod

Op Natuurhuisje zal je ongetwijfeld je droomhuisje vinden voor een onvergetelijke vakantie in het midden van de natuur! De populairste bestemmingen zijn onder meer Frankrijk en Nederland. Maar in vrijwel elk Europees land zijn er accomodaties te vinden. Zo kan je ongetwijfeld een droomvakantie beleven in het rustige Polen of in de uitgestrekte Zweedse bossen. Om ongerepte natuur te vinden hoef je echt niet ver te reizen. Ook in eigen land is er heel wat keuze! Alle verblijven hebben één ding met elkaar gemeen: ze staan allemaal in of dichtbij de prachtige natuur. In totaal kan je kiezen uit meer dan 10.000 huisjes.

 

Een vakantiewoning van Natuurhuisje in Italië

 

Zin om te boeken?

Krijg jij ook al zin om te boeken? Ik in ieder geval wel! Laten we de website van natuurhuisje.be eens bekijken en zien of we ons droomhuisje vinden. Op de startpagina vind je meteen een kader waarin je je bestemming kan ingeven. Van zodra je een trefwoord in de zoekbalk intypt geeft de site je automatisch een aantal landen, regio’s of plaatsen als suggestie.

 

Een huisje huren in Europa met Natuurhuisje

 

Wanneer je even naar onder scrolt, vind je de populairste landen om uit te kiezen. Ook als je bovenaan op ‘Bestemmingen’ klikt, worden je een paar vaak bezochte regio’s aangeraden! Ik heb best wel zin in een weekje Ardennen met vrienden. In de Ardennen alleen al zijn meer dan 850 huisjes te vinden. Gelukkig kan je nog verder filteren. Zo kan je bijvoorbeeld aanduiden of dieren welkom zijn in je verblijf, en of het huisje aan het water of in het bos moet liggen, en nog zoveel meer.

Bij de naam Natuurhuisje denk ik natuurlijk meteen aan een vakantiewoning of bungalow, maar er zijn ook tal van andere opties! Op de site kan je kiezen tussen verschillende types vakantieverblijven. Word je liever wat meer verwend? Dan kan je opteren voor een bed & breakfast. Of heb je liever zin in wat avontuur? Dan kan je filteren op trekkershutten. De website is erg gebruiksvriendelijk en boeken doe je in een paar tellen. En kijk eens? Bij de filter ‘Natuur en ruimte’ kan je enkel kiezen tussen ‘Fantastisch’ of ‘Buitengewoon’. Geweldig toch?

In mijn voorbeeld zocht ik een huisje voor 6 personen verdeeld over 3 slaapkamers. Verder duid ik zeker aan dat het huisje in het bos moet liggen en over een open haard moet beschikken. Budget: maximum 800 euro. Zo heb ik nog steeds de keuze uit 11 prachtige woningen. Ik kies een prachtig huisje in Daverdisse en ik zie meteen de prijs per nacht, maar ook de prijs voor de gehele midweek. Wanneer ik op het info-icoontje naast de prijs klik, zie ik ook onmiddellijk hoeveel de borgsom bedraagt en of er eventuele extra kosten zijn. Zo kom ik nooit voor verrassingen te staan.

 

De gebruiksvriendelijke website van Natuurhuisje

 

Een vakantiehuisje boeken met Natuurhuisje

 

Maak de wereld groener door op vakantie te gaan

Een verblijf boeken via Natuurhuisje geeft je niet alleen ter plaatse een goed gevoel. Er is meer! Voor elke nacht die je bij Natuurhuisje boekt wordt er een boom geplant! Help je mee om tegen 2021 de kaap van 1 miljoen te behalen? Wil jij de wereld ook een mooiere en groenere plek maken? Al wat je daarvoor moet doen, is op vakantie gaan met Natuurhuisje! Beter wordt het niet, toch?