Skip to content

[Dutch] Visum nodig? Online makkelijk je reisvisum aanvragen met VisumBuitenland.be

Bij het plannen van je reis vermijd je ongetwijfeld liefst de administratieve rompslomp om een visum aan te vragen. Veel reizigers vinden het aanvragen van een visum een moeilijke oefening. En als je dit aan een reisbureau overlaat moet je hen alle informatie verschaffen, met het risico op fouten. Hoe weet je of je een visum nodig hebt voor een bepaald land? Is er een verschil als je op vakantie gaat of voor zaken naar het buitenland moet? Zijn er bepaalde voorwaarden of beperkingen in tijd? Dit alles kom je te weten op VisumBuitenland.be.

VisumBuitenland: jouw online visumbureau

Als Belg hebben we het geluk dat we visumvrij naar heel wat landen kunnen reizen. Ook binnen de Europese Unie met haar open grenzen is het makkelijk reizen. Toch heeft niet elk land even soepele voorwaarden. Binnen de Europese Unie zouden we haast gaan vergeten dat je niet zomaar naar elk land kan reizen zonder visum. In vele gevallen dien je namelijk niet alleen in het bezit te zijn van je internationaal paspoort, maar moet je ook nog eens een visum aanvragen voor het land waar je van plan bent naartoe te gaan. De makkelijkste manier om je visum aan te vragen is ongetwijfeld via VisumBuitenland.be.

VisumBuitenland is een professioneel online visumbureau dat het aanvragen van een visum eenvoudig wil maken. Laten we de website van VisumBuitenland eens even van naderbij bekijken. Je kan je visumaanvraag namelijk volledig online doen. Op de startpagina vind je meteen een overzicht van welke landen je een visum kan aanvragen. Wat ik erg handig vindt is dat er ook meteen wordt bij vermeld hoeveel de kostprijs bedraagt.

Voorbeeld: Visum naar Myanmar

Willen we meer informatie over een bepaald land, dan moeten we doorklikken. Ikzelf ben geïnteresseerd om volgend jaar naar Myanmar te reizen. Daarom besluit ik om op VisumBuitenland te checken of ik hiervoor een visum nodig heb. Dit blijkt het geval te zijn. Een visum voor Myanmar heeft een geldigheidsperiode van 90 dagen en met het document mag ik maximaal 28 aaneengesloten dagen in Myanmar verblijven.

Reisvisum naar Myanmar online aanvragen via VisumBuitenland.be

Alle voorwaarden voor een online visumaanvraag naar Myanmar staan mooi op de website uitgeschreven. Zo moet mijn paspoort bij aankomst niet alleen nog 6 maand geldig zijn; in het geval van Myanmar moet ik voor de aanvraag van het visum ook al minimum één overnachting geboekt hebben bij een accommodatie die geregistreerd is bij de overheid van Myanmar. De gegevens van deze overnachting kan je ook meteen ingeven in het online aanvraagformulier.

ESTA naar de VS aanvragen kan ook via VisumBuitenland

Ook voor bijvoorbeeld het ESTA-formulier (Electronic System for Travel Authorization) dat je nodig hebt voor reizen naar de Verenigde Staten kan je bij hen terecht. Zoveel mensen reizen tegenwoordig naar de States dat je haast zou gaan vergeten dat je ook hier een reistoestemming voor nodig hebt. Voordeel van een ESTA is dat dit twee jaar geldig is en dat je in die periode een onbeperkt aantal reizen naar de VS kan maken. Het aanvragen van een ESTA via VisumBuitenland duurt slechts 5 minuutjes en je ontvangt dit maximaal na 72 uur al in je mailbox!

ESTA formulier naar de Verenigde Staten online aanvragen met VisumBuitenland
Snel en makkelijk je visum aanvragen

De website helpt je stap voor stap vooruit. VisumBuitenland.be wil via hun gestroomlijnde dienstverlening, uitgebreide FAQ per locatie en behulpzame support het verschil bieden.

Om ervoor te zorgen dat men geen problemen ondervindt bij het online aanvragen wordt er gewerkt met slimme invulformulieren met ingebouwde correctieformule. Door honderden automatische checks worden er tijdens het invullen al heel wat mogelijke problemen of typfouten aangegeven.

Bovendien is het aanvragen van een visum via VisumBuitenland eenvoudig en veilig! Betalen kan makkelijk via de verschillende betaalopties zoals Bancontact, Visa of zelf Paypal. Ik ben verrast hoe makkelijk alles verloopt via VisumBuitenland.

Het officiële document ontvang je per e-mail en dat vaak al binnen de vijftien minuten. Wanneer het bij bepaalde landen langer duurt, kan je altijd de spoedprocedure aanvinken. Op die manier hoef je niet langer te wachten tot wanneer je de documenten in de bus krijgt en hoef je niet uit te zoeken hoe je de ambassade of het consulaat moet contacteren. Zo kan je je focussen op het plannen van je trip en kan je met een gerust hart op reis vertrekken.

Reis je binnenkort naar een land waar je een visum voor nodig hebt? Check dan zeker eens VisumBuitenland.be!

Visum nodig? Online makkelijk je reisvisum aanvragen met VisumBuitenland.be